fbpx

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΙΑΤΡΙΚΗ – 6 Συμβουλές

person in white long sleeve shirt holding injection

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΙΑΤΡΙΚΗ - Εισαγωγή

Σε αυτό το άρθρο θα απαντήσουμε στο ερώτημα εάν αξιζει να σπουδασω ιατρικη και θα δούμε συμβουλές που πρέπει να σκεφτείς. Η ιατρική είναι μια από τις πιο σημαντικές και αναγνωρισμένες επιστήμες στον κόσμο. Η επιλογή να σπουδάσει κανείς ιατρική μπορεί να είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις στη ζωή του. Εάν αναρωτιέστε αν αξίζει να επιλέξετε αυτήν την πορεία σπουδών, εδώ είναι ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΙΑΤΡΙΚΗ

8 Συμβουλές

1. Αξίζει να σπουδάσεις Ιατρική στο Εξωτερικό;

Εάν ενδιαφέρεσαι να σπουδάσεις ιατρική σε ένα περιβάλλον με υψηλά πρότυπα εκπαίδευσης και έρευνας, τότε οι σπουδές στο εξωτερικό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσένα. Τα πανεπιστήμια ιατρικής σε πολλές χώρες προσφέρουν προγράμματα σπουδών που είναι κορυφαία παγκοσμίως και προετοιμάζουν τους φοιτητές τους για να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες υγείας. Επιπλέον, πολλά πανεπιστήμια ιατρικής στο εξωτερικό προσφέρουν ευκαιρίες για έρευνα και πρακτική άσκηση που μπορεί να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου και να αποκτήσεις μοναδικές εμπειρίες.

2. Αγάπη για την Επιστήμη και την Ανθρώπινη Υγεία

Η ιατρική είναι μια επιστήμη που απαιτεί πάθος και αφοσίωση. Εάν αισθάνεστε ότι η επίλυση ιατρικών προβλημάτων και η βελτίωση της υγείας των ανθρώπων είναι κάτι που σας ενδιαφέρει πραγματικά, τότε η ιατρική είναι για εσάς.

3. Σκληρή Δουλειά και Αφοσίωση

Η ιατρική σπουδή απαιτεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αφιερώσετε πολλές ώρες στη μελέτη και την πρακτική άσκηση.

4. Οικονομικές Απαιτήσεις

Η ιατρική σπουδή είναι μακροχρόνια και συνήθως απαιτεί σημαντικές οικονομικές επενδύσεις. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε αυτές τις δαπάνες.

5. Προθεσμίες

Τα deadlines υποβολής των αιτήσεων ποικίλλουν ανάλογα με το πρόγραμμα στο οποίο κάνεις αίτηση. Είναι σημαντικό να ελέγξεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει για να σιγουρευτείς πως δεν θα χάσεις την λήξη της προθεσμίας.

6. Επόμενα Βήματα

Εάν εξακολουθείς να έχεις αμφιβολίες και χρειάζεσαι κάποιον να σε βοηθήσει με την διαδικασία των αιτήσεων και της επιλογής του κατάλληλου μεταπτυχιακού για εσένα, μη διστάσεις να κλείσεις ένα δωρεάν online ραντεβού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους σταδιοδρομίας του Success Story.

Καλή τύχη!

Χρειάζεσαι βοήθεια με τις αιτήσεις σου ?

Εξασφάλισε την θέση σου σε κορυφαία πανεπιστήμια!
Η διαδικασία επιλογής μεταπτυχιακού και αιτήσεων στα πανεπιστήμια είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και δύσκολη. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται ώστε να εισαχθείς στα πιο ανταγωνιστικά και αναγνωρισμένα πανεπιστήμια (Harvard, MIT, Cambridge, LSE, INSEAD κλπ.) στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ!

Η υποστήριξή μας περιλαμβάνει:

1. Συνεχείς συναντήσεις μέσω Zoom και Google Meet, με τον Σύμβουλο Σπουδών

2. Επαγγελματικός Προσανατολισμός και επιλογή των κατάλληλων Πανεπιστημίων και χώρας σπουδών

3. Προετοιμασία για το GMAT/GRE

3. Δημιουργία Βιογραφικού

4. Συγγραφή Συνοδευτικής Επιστολής / Personal Statement

6. Προετοιμασία για συνέντευξη στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά

7. Πλήρης υποστήριξη για τη συμπλήρωση και την υποβολή των αιτήσεων στα Πανεπιστήμια

8. Υποστήριξη μετά την αίτηση και καθοδήγηση σχετικά με αναβολές, λίστες αναμονής μέχρι να γίνεις δεκτός στο μεταπτυχιακό που επιθυμείς

Πανεπιστήμια που στοχεύουμε:

Οι Υπηρεσίες μας:

GMAT Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GMAT score.

GRE Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GRE score.

Αιτήσεις σε Πανεπιστήμια

Υποστήριξη στην υποβολή των αιτήσεων (CV, Personal Statement κλπ.) για να γίνεις δεκτός σε κορυφαία Μεταπτυχιακά / Διδακτορικά / MBA

Εύρεση Εργασίας

Επαγγελματικός προσανατολισμός και καθοδήγηση (συνεντεύξεις, tests, κλπ.) ώστε να εξασφαλίσεις την θέση εργασίας που επιθυμείς σε Ελλάδα ή Εξωτερικό

Μην χάνεις άλλο χρόνο !

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Κανόνισε ένα δωρεάν ραντεβού τώρα!