fbpx

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΤΙΜΗ (B1, B2, C1, C2)

coins, currency, investment-1523383.jpg

Μαθήματα Αγγλικών

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για όλα τα επίπεδα (Lower, Advanced, Proficiency) από €8 το μάθημα

IELTS Προετοιμασία

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για να πετύχεις ένα κορυφαίο IELTS score, από €10 το μάθημα

unnamed

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΤΙΜΗ - Εισαγωγή

Το να μάθει κάποιος μια νέα γλώσσα είναι ένα ταξίδι γνώσης και αυτογνωσίας. Και όταν πρόκειται για την αγγλική γλώσσα, η οποία κατέχει τη θέση της ως η πιο διαδεδομένη και επικρατούσα γλώσσα παγκοσμίως, η αξία της διδασκαλίας της αναδεικνύεται με ιδιαίτερη σημασία και ύψιστη τιμή. Ωστόσο, τα διδακτρα αγγλικων τιμη μπορεί να διαφοροποιείται σημαντικά, δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα σχετικά με τους παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΤΙΜΗ – ΔΙΔΑΚΤΡΑ

1. Κόστος μαθημάτων Αγγλικών

Το κόστος των διδάκτρων για μαθήματα αγγλικών μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα το επίπεδο δυσκολίας και τη διάρκεια του προγράμματος. Μερικά ενδεικτικά κόστη:

Φροντιστήρια: €70-€150/μήνα
Ιδιαιτέρα μαθήματα: €15-€30/ώρα
Διαδικτυακά μαθήματα: €10-€20/ώρα

2. Δίδακτρα των εξετάσεων

Οι παρακάτω τιμές αφορούν τις εξετάσεις Cambridge Assessment English:

B1: €89

B2: €178

C1: €180

C2: €198

3. Γιατί τα online ιδιαίτερα μαθήματα είναι η καλύτερη επιλογή

Τα ιδιαίτερα μαθήματα προσφέρουν στον μαθητή ευελιξία στον προγραμματισμό των μαθημάτων, καθώς και έναν γρήγορο ρυθμό κάλυψης της ύλης, ώστε να προλάβει ο μαθητής να δώσει το test σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αντίθεση με τα ομαδικά μαθήματα, τα ιδιαίτερα μπορούν να προγραμματιστούν όποτε βολεύει εσένα. Επιπλέον, επειδή είναι 100% εξ αποστάσεως (online μαθήματα), πραγματοποιούνται από την άνεση του σπιτιού σου. Τέλος, ο αριθμός των ασκήσεων για το σπίτι και των παραδειγμάτων, μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με το μαθησιακό σου στυλ και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου (δουλειά, σχολή κλπ.), διασφαλίζοντας έτσι ότι κατανοείς πλήρως κάθε έννοια πριν προχωρήσεις στην επόμενη ενότητα της ύλης.

4. Παράγοντες που Επηρεάζουν τα Δίδακτρα Αγγλικών

  • Είδος μαθήματος: Τα ατομικά μαθήματα αγγλικών είναι συνήθως πιο ακριβά από τα ομαδικά, καθώς προσφέρουν εξατομικευμένη διδασκαλία και προσαρμογή στις ανάγκες του κάθε μαθητή.
  • Επίπεδο μαθήματος: Τα μαθήματα για αρχάριους τείνουν να έχουν χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τα μαθήματα για προχωρημένους ή εξειδικευμένα μαθήματα.
  • Προσόντα καθηγητή: Καθηγητές με πτυχία, εμπειρία και εξειδικεύσεις δύναται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές.

5. Τα καλύτερα πτυχία Αγγλικών

Σε γενικές γραμμές, τα πτυχία αγγλικών που προσφέρονται από αναγνωρισμένα διεθνή πανεπιστήμια και οργανισμούς θεωρούνται πιο αξιόπιστα και αναγνωρίζονται ευρέως από εργοδότες και εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Μερικά από τα πιο γνωστά και δημοφιλή πτυχία αγγλικών είναι το FCE (Lower) και το CPE (Proficiency) από το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Επίσης, ειδικά αν ενδιαφέρεσαι για σπουδές και εργασία στο εξωτερικό, τότε το καλύτερο με διαφορά πτυχίο αγγλικών είναι το IELTS, το οποίο προσφέρεται από το British Council.

6. Περιεχόμενα πακέτων προετοιμασίας Αγγλικών

Το Success Story, σε συνεργασία με το British Council, έχει έχει αναπτύξει μια ευέλικτη και ταχύρυθμη διαδικασία προετοιμασίας, με online μαθήματα Αγγλικών (ομαδικά ή ιδιαίτερα), ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται ανάλογα με τις ατομικές σου ανάγκες. Οι πιστοποιήσεις είναι από το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται 100% εξ αποστάσεως μέσω μιας πρωτοποριακής ψηφιακής πλατφόρμας. Το υλικό προετοιμασίας έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από τους καθηγητές του British Council και περιλαμβάνει αυθεντικά Tests Simulators (mock tests) και official ερωτήσεις, οι οποίες ενημερώνονται βάσει των τελευταίων εξελίξεων. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι περιλαμβάνει το πακέτο Προετοιμασίας για όλα τα επίπεδα πτυχίων (από Α2 έως C2):
  • Ομαδικά ή ιδιαίτερα μαθήματα
  • Πιστοποιήση από το Πανεπιστήμιο του Cambridge (αναγνωρισμένo από ΑΣΕΠ)
  • Μαθήματα για όλα τα επίπεδα (Lower, Advanced, Proficiency)
  • 100% Online (εξ αποστάσεως) 
  • Εξειδικευμένοι καθηγητές
  • Πλήρες Υλικό / Βιβλία 
  • Πάνω από 10.000 ασκήσεις για εξάσκηση
  • Αυθεντικά Tests Simulators (Mock Tests)
  • Συμβουλές στρατηγικής και τεχνικές επιτυχίας για την ημέρα της εξέτασης

Όλο το χρόνο. Κάλεσέ μας για περισσότερες πληροφορίες ώστε να ξεκινήσεις την online εγγραφή σου!

Τα μαθήματα είναι ταχύρρυθμα και κρατάνε από 4 έως 6 εβδομάδες, ανάλογα με το προσωπικό σου πλάνο μελέτης.

Το κόστος του κάθε μαθήματος ξεκινάει από €10. 

Οι Υπηρεσίες μας:

GMAT Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GMAT score.

GRE Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GRE score.

Αιτήσεις σε Πανεπιστήμια

Υποστήριξη στην υποβολή των αιτήσεων (CV, Personal Statement κλπ.) για να γίνεις δεκτός σε κορυφαία Μεταπτυχιακά / Διδακτορικά / MBA

Εύρεση Εργασίας

Επαγγελματικός προσανατολισμός και καθοδήγηση (συνεντεύξεις, tests, κλπ.) ώστε να εξασφαλίσεις την θέση εργασίας που επιθυμείς σε Ελλάδα ή Εξωτερικό

IELTS Προετοιμασία

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για να πετύχεις ένα κορυφαίο IELTS score, από €10 το μάθημα

Μαθήματα Αγγλικών

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για όλα τα επίπεδα (Lower, Advanced, Proficiency) από €8 το μάθημα

Μην χάνεις άλλο χρόνο !

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Κανόνισε ένα δωρεάν ραντεβού τώρα!