fbpx

ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ

library, books, bookshelves-1147815.jpg

Μαθήματα Αγγλικών

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για όλα τα επίπεδα (Lower, Advanced, Proficiency) από €8 το μάθημα

IELTS Προετοιμασία

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για να πετύχεις ένα κορυφαίο IELTS score, από €10 το μάθημα

ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ - Εισαγωγή

Η μάθηση της αγγλικής γλώσσας μόνος σου μέσω βιβλίων είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες με δική τους προσπάθεια και ρυθμό. Με τη σωστή προσέγγιση και τα κατάλληλα εργαλεία, μπορείς να προχωρήσεις από τον αρχάριο επίπεδο έως και το προχωρημένο, αποκτώντας ένα πλούσιο λεξιλόγιο και την ικανότητα να επικοινωνείς με αυτοπεποίθηση στα αγγλικά. Στην αγορά κυκλοφορούν πλήθος βιβλίων που απευθύνονται σε μαθητές που μαθαινω αγγλικα μονοσ μου βιβλιο, προσφέροντας μια ευέλικτη και οικονομική επιλογή.

ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ

Βιβλία Αγγλικών για εξάσκηση μόνος σου

Υπάρχουν πολλά καλά βιβλία που μπορούν να σε βοηθήσουν να μάθεις Αγγλικά μόνος σου. Μερικά από τα πιο δημοφιλή βιβλία είναι:

  • English Grammar in Use από τις εκδόσεις Raymond Murphy (τιμή €25)
  • Το Practice Makes Perfect προσφέρει μια μεγάλη συλλογή από διαθέσιμες ασκήσεις (τιμή €15)
  • Το English Vocabulary in Use διαθέτει επίσης αρκετά καλές ασκήσεις (τιμή €22)

Όταν επιλέγεις βιβλία για εξάσκηση, είναι σημαντικό να επιλέξεις βιβλία που είναι κατάλληλα για το επίπεδό σου. Εάν είσαι αρχάριος, θα θέλεις να επιλέξεις βιβλία που είναι σχετικά απλά και εύκολα να κατανοηθούν. Καθώς εξελίσσεσαι, μπορείς να προχωρήσεις σε πιο σύνθετα βιβλία.

Το “English Grammar in Use” του Raymond Murphy θεωρείται κορυφαία επιλογή για σπουδαστές μέσου επιπέδου (B1-B2). Καλύπτει όλη τη γραμματική που χρειάζεστε και φημίζεται για τις σαφείς εξηγήσεις και τις πολλές ασκήσεις εξάσκησης. Διαθέτει απαντήσεις για όλες τις ασκήσεις, καθιστώντας το ιδανικό για αυτοδιδασκαλία. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από καθηγητές ως συμπληρωματικό βιβλίο στο μάθημα. (99 λέξεις)

Το “Practice Makes Perfect: English Grammar for ESL Learners” από τον Ed Swick (3η έκδοση) είναι δημοφιλές βοήθημα για αρχάριους μαθητές Αγγλικών (ESL). Με βαθμολογία 4.6 στα 5 αστέρια και 227 αξιολογήσεις, ξεχωρίζει για τις σαφείς και περιεκτικές εξηγήσεις γραμματικών φαινομένων. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όσους δυσκολεύονται με την αγγλική γραμματική και επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Περιλαμβάνει πάνω από 100 διασκεδαστικές ασκήσεις, επαναδιατυπώσεις προτάσεων και δημιουργικές γραφικές ενότητες που βοηθούν στην εδραίωση της γνώσης. Επιπλέον, διαθέτει ένα ολοκληρωμένο τμήμα ανασκόπησης για να αξιολογήσετε την πρόοδό σας.

Το “English Vocabulary In Use” απευθύνεται σε αρχάριους μαθητές Αγγλικών (επίπεδο A2) και έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να επικοινωνείτε με αυτοπεποίθηση στα Αγγλικά. Εάν είστε αρχάριος που μαθαίνει Αγγλικά, αυτό το βιβλίο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε τις λέξεις που χρειάζεστε για να επικοινωνήσετε με αυτοπεποίθηση. 

Ψυχομετρικα τεστ παραδειγματα

Συμβουλές για Επιτυχημένη Αυτοδιδασκαλία

  • Θέστε Στόχους: Ορίστε ρεαλιστικούς και μετρήσιμους στόχους για να παρακινείστε και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.
  • Βρείτε ένα Ήσυχο Χώρο: Δημιουργήστε ένα άνετο και ήσυχο περιβάλλον για να μελετάτε χωρίς περισπασμούς.
  • Αφιερώστε Χρόνο: Αφιερώστε τουλάχιστον 30 λεπτά έως 1 ώρα την ημέρα για μελέτη και εξάσκηση.
  • Χρησιμοποιήστε Διαφορετικά Μέσα: Συνδυάστε βιβλία με ηχητικά αρχεία, βίντεο και εφαρμογές για μια πιο διαδραστική εμπειρία μάθησης.
  • Μην Απογοητεύεστε: Η εκμάθηση γλωσσών απαιτεί χρόνο και υπομονή. Μην απογοητεύεστε από τυχόν δυσκολίες, αλλά συνεχίστε να εξασκείστε με επιμονή.

Περιεχόμενα πακέτων προετοιμασίας Αγγλικών

Το Success Story, σε συνεργασία με το British Council, έχει έχει αναπτύξει μια ευέλικτη και ταχύρυθμη διαδικασία προετοιμασίας, με online μαθήματα Αγγλικών (ομαδικά ή ιδιαίτερα), ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται ανάλογα με τις ατομικές σου ανάγκες. Οι πιστοποιήσεις είναι από το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται 100% εξ αποστάσεως μέσω μιας πρωτοποριακής ψηφιακής πλατφόρμας. Το υλικό προετοιμασίας έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από τους καθηγητές του British Council και περιλαμβάνει αυθεντικά Tests Simulators (mock tests) και official ερωτήσεις IELTS, οι οποίες ενημερώνονται βάσει των τελευταίων εξελίξεων. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι περιλαμβάνει το πακέτο Προετοιμασίας για όλα τα επίπεδα πτυχίων (από Α2 έως C2):
  • Ομαδικά ή ιδιαίτερα μαθήματα
  • Πιστοποιήση από το Πανεπιστήμιο του Cambridge (αναγνωρισμένo από ΑΣΕΠ)
  • Μαθήματα για όλα τα επίπεδα (Lower, Advanced, Proficiency)
  • 100% Online (εξ αποστάσεως) 
  • Εξειδικευμένοι καθηγητές
  • Πλήρες Υλικό / Βιβλία 
  • Πάνω από 10.000 ασκήσεις για εξάσκηση
  • Αυθεντικά Tests Simulators (Mock Tests)
  • Συμβουλές στρατηγικής και τεχνικές επιτυχίας για την ημέρα της εξέτασης

Όλο το χρόνο. Κάλεσέ μας για περισσότερες πληροφορίες ώστε να ξεκινήσεις την online εγγραφή σου!

Τα μαθήματα είναι ταχύρρυθμα και κρατάνε από 4 έως 6 εβδομάδες, ανάλογα με το προσωπικό σου πλάνο μελέτης.

Το κόστος του κάθε μαθήματος ξεκινάει από €10. 

Οι Υπηρεσίες μας:

GMAT Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GMAT score.

GRE Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GRE score.

Αιτήσεις σε Πανεπιστήμια

Υποστήριξη στην υποβολή των αιτήσεων (CV, Personal Statement κλπ.) για να γίνεις δεκτός σε κορυφαία Μεταπτυχιακά / Διδακτορικά / MBA

Εύρεση Εργασίας

Επαγγελματικός προσανατολισμός και καθοδήγηση (συνεντεύξεις, tests, κλπ.) ώστε να εξασφαλίσεις την θέση εργασίας που επιθυμείς σε Ελλάδα ή Εξωτερικό

IELTS Προετοιμασία

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για να πετύχεις ένα κορυφαίο IELTS score, από €10 το μάθημα

Μαθήματα Αγγλικών

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για όλα τα επίπεδα (Lower, Advanced, Proficiency) από €8 το μάθημα

Μην χάνεις άλλο χρόνο !

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Κανόνισε ένα δωρεάν ραντεβού τώρα!