fbpx

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

μεταπτυχιακα πανεπιστημιο δυτικησ μακεδονιασ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Εισαγωγή

Είτε επιθυμείτε να εμβαθύνετε σε ένα γνωστό τομέα, είτε να εξειδικευτείτε σε μια ανερχόμενη ειδικότητα, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να αναπτύξετε δεξιότητες και να ενισχύσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Σκέφτεσαι να υποβάλεις αίτηση σε μεταπτυχιακα πανεπιστημιο δυτικησ μακεδονιασ και ψάχνεις πληροφορίες; Τότε είσαι το σωστό άρθρο! Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας είναι ένα αξιόπιστο ίδρυμα στην Ελλάδα και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Κοζάνη. Ιδιαίτερα, εάν ενδιαφέρεσαι να κάνεις ένα μεταπτυχιακό στην Ελλάδα, τότε τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είναι μια εξαιρετική επιλογή και την προτιμούν κάθε χρόνο χιλιάδες υποψήφιοι.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ποιοτικός Έλεγχος Τροφίμων

Ο ποιοτικός έλεγχος τροφίμων αποτελεί μια θεμελιώδη διαδικασία που διασφαλίζει την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων που καταναλώνουμε.Στόχος του είναι η πρόληψη και η αντιμετώπιση κινδύνων που μπορεί να προκύψουν από την παραγωγή, επεξεργασία, διανομή και πώληση τροφίμων, προστατεύοντας έτσι την υγεία των καταναλωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.
  • Διάρκεια Φοίτησης: 2 χρόνια
  • Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά
  • Δίδακτρα: 3.200

Ευρεία Κλίμακα Επιλογών

Με πλήθος προγραμμάτων σε διάφορες επιστημονικές περιοχές, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων και επαγγελματικών στόχων. Η διαδικασία αίτησης για μεταπτυχιακά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Επόμενα Βήματα

Εάν εξακολουθείς να έχεις αμφιβολίες και χρειάζεσαι κάποιον να σε βοηθήσει με την διαδικασία των αιτήσεων και της επιλογής του κατάλληλου μεταπτυχιακού για εσένα, μη διστάσεις να κλείσεις ένα δωρεάν online ραντεβού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους σταδιοδρομίας του Success Story.

Καλή τύχη!

Χρειάζεσαι βοήθεια με τις αιτήσεις σου ?

Εξασφάλισε την θέση σου σε κορυφαία πανεπιστήμια!
Η διαδικασία επιλογής μεταπτυχιακού και αιτήσεων στα πανεπιστήμια είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και δύσκολη. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται ώστε να εισαχθείς στα πιο ανταγωνιστικά και αναγνωρισμένα πανεπιστήμια (Harvard, MIT, Cambridge, LSE, INSEAD κλπ.) στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ!

Η υποστήριξή μας περιλαμβάνει:

1. Συνεχείς συναντήσεις μέσω Zoom και Google Meet, με τον Σύμβουλο Σπουδών

2. Επαγγελματικός Προσανατολισμός και επιλογή των κατάλληλων Πανεπιστημίων και χώρας σπουδών

3. Προετοιμασία για το GMAT/GRE

3. Δημιουργία Βιογραφικού

4. Συγγραφή Συνοδευτικής Επιστολής / Personal Statement

6. Προετοιμασία για συνέντευξη στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά

7. Πλήρης υποστήριξη για τη συμπλήρωση και την υποβολή των αιτήσεων στα Πανεπιστήμια

8. Υποστήριξη μετά την αίτηση και καθοδήγηση σχετικά με αναβολές, λίστες αναμονής μέχρι να γίνεις δεκτός στο μεταπτυχιακό που επιθυμείς

Πανεπιστήμια που στοχεύουμε:

Οι Υπηρεσίες μας:

GMAT Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GMAT score.

GRE Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GRE score.

Αιτήσεις σε Πανεπιστήμια

Υποστήριξη στην υποβολή των αιτήσεων (CV, Personal Statement κλπ.) για να γίνεις δεκτός σε κορυφαία Μεταπτυχιακά / Διδακτορικά / MBA

Εύρεση Εργασίας

Επαγγελματικός προσανατολισμός και καθοδήγηση (συνεντεύξεις, tests, κλπ.) ώστε να εξασφαλίσεις την θέση εργασίας που επιθυμείς σε Ελλάδα ή Εξωτερικό

Μην χάνεις άλλο χρόνο !

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Κανόνισε ένα δωρεάν ραντεβού τώρα!