fbpx

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ – ΜΒΑ

man in black formal suit jacket

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ - Εισαγωγή

Η σύγχρονη εποχή μας έχει εισάγει σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία και η εκπαίδευση συναντιούνται δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για εκείνους που επιθυμούν να εξελίξουν τις γνώσεις τους. Ένα από τα πιο δημοφιλή παραδείγματα αυτής της εξέλιξης είναι το μεταπτυχιακο διοικηση επιχειρησεων εξ αποστασεωσ, που προσφέρουν μια ευέλικτη και προσαρμοσμένη εκπαίδευση για επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το blog post, θα εστιάσουμε στα Μεταπτυχιακά Διοίκησης Επιχειρήσεων εξ Αποστάσεως (Distance Learning MBA).

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ – 3 Επιλογές

Το μεταπτυχιακό θα σου παρέχει σε βάθος τις κύριες έννοιες, τα βασικά θεωρήματα και προχωρημένες μεθόδους. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
  • Διάρκεια Φοίτησης: 2 χρόνια
  • Γλώσσα Διδασκαλίας: Αγγλικά
  • Δίδακτρα: €51.000
Το πρόγραμμα παρέχεται εξ ολοκλήρου online, παρέχοντας ευελιξία στους επαγγελματίες. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
  • Διάρκεια Φοίτησης: 2 χρόνια
  • Γλώσσα Διδασκαλίας: Αγγλικά
  • Δίδακτρα: €£42.500
Το Imperial College Business School είναι μια φημισμένη σχολή επιχειρήσεων με ισχυρό ιστορικό στην καινοτομία και την τεχνολογία. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
  • Διάρκεια Φοίτησης: 2 χρόνια
  • Γλώσσα Διδασκαλίας: Αγγλικά
  • Δίδακτρα: £45,700

Πλεονεκτήματα

Ευελιξία και ευκολία

Στα εξ αποστάσεως MBA, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθούν με τον δικό τους ρυθμό και με το δικό τους πρόγραμμα, παρέχοντας έτσι μια ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής, που είναι πλέον απαραίτητη στην σημερινή εποχή.

Κόστος

Τα διαδικτυακά προγράμματα MBA κοστίζουν λιγότερο από τα παραδοσιακά προγράμματα MBA, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επενδύσουν στο μέλλον τους με έξυπνο τρόπο.

Ευρύ φάσμα εξειδικεύσεων

Πολλά online MBA προσφέρουν εξειδικεύσεις σε τομείς όπως τα οικονομικά, το μάρκετινγκ και η πληροφορική, επιτρέποντας στους μαθητές να προσαρμόσουν την εκπαίδευσή τους σε συγκεκριμένους στόχους σταδιοδρομίας.

Ευκαιρίες Δικτύωσης

Τα MBA εξ αποστάσεως προσφέρουν στους φοιτητές την ευκαιρία να δικτυωθούν με συναδέλφους και επαγγελματίες του κλάδου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επαγγελματική ανέλιξη

Ένα online MBA είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο από τους εργοδότες και μπορεί να ανοίξει πόρτες για επαγγελματική ανέλιξη. Ένα διαδικτυακό MBA είναι ισοδύναμο με ένα παραδοσιακό MBA.

Ζήτα καθοδήγηση από έναν Ειδικό

Πριν υποβάλεις την αίτησή σου, αναζήτησε καθοδήγηση από το γραφείο σταδιοδρομίας του πανεπιστημίου σου ή από έναν αξιόπιστο επαγγελματία. Ένας ειδικός μπορεί να σου παρέχει πολύτιμη βοήθεια, να ετοιμάσετε μαζί την αίτηση και τα δικαιολογητικά σου και να σου προσφέρει συμβουλές για το πώς να ενισχύσεις τη συνολική υποψηφιότητά σου.

Επίλογος

Τα Μεταπτυχιακά Διοίκησης Επιχειρήσεων εξ Αποστάσεως προσφέρουν ευελιξία και προσιτότητα, ανοίγοντας πόρτες για την εξέλιξη της καριέρας σας. Αξιολογώντας προσεκτικά τα προγράμματα και οργανώνοντας τον χρόνο σας, μπορείτε να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Επόμενα Βήματα

Εάν εξακολουθείς να έχεις αμφιβολίες και χρειάζεσαι κάποιον να σε βοηθήσει με την διαδικασία των αιτήσεων και της επιλογής του κατάλληλου μεταπτυχιακού για εσένα, μη διστάσεις να κλείσεις ένα δωρεάν online ραντεβού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους σταδιοδρομίας του Success Story.

Καλή τύχη!

Χρειάζεσαι βοήθεια με τις αιτήσεις σου ?

Εξασφάλισε την θέση σου σε κορυφαία πανεπιστήμια!
Η διαδικασία επιλογής μεταπτυχιακού και αιτήσεων στα πανεπιστήμια είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και δύσκολη. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται ώστε να εισαχθείς στα πιο ανταγωνιστικά και αναγνωρισμένα πανεπιστήμια (Harvard, MIT, Cambridge, LSE, INSEAD κλπ.) στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ!

Η υποστήριξή μας περιλαμβάνει:

1. Συνεχείς συναντήσεις μέσω Zoom και Google Meet, με τον Σύμβουλο Σπουδών

2. Επαγγελματικός Προσανατολισμός και επιλογή των κατάλληλων Πανεπιστημίων και χώρας σπουδών

3. Προετοιμασία για το GMAT/GRE

3. Δημιουργία Βιογραφικού

4. Συγγραφή Συνοδευτικής Επιστολής / Personal Statement

6. Προετοιμασία για συνέντευξη στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά

7. Πλήρης υποστήριξη για τη συμπλήρωση και την υποβολή των αιτήσεων στα Πανεπιστήμια

8. Υποστήριξη μετά την αίτηση και καθοδήγηση σχετικά με αναβολές, λίστες αναμονής μέχρι να γίνεις δεκτός στο μεταπτυχιακό που επιθυμείς

Πανεπιστήμια που στοχεύουμε:

Οι Υπηρεσίες μας:

GMAT Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GMAT score.

GRE Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GRE score.

Αιτήσεις σε Πανεπιστήμια

Υποστήριξη στην υποβολή των αιτήσεων (CV, Personal Statement κλπ.) για να γίνεις δεκτός σε κορυφαία Μεταπτυχιακά / Διδακτορικά / MBA

Εύρεση Εργασίας

Επαγγελματικός προσανατολισμός και καθοδήγηση (συνεντεύξεις, tests, κλπ.) ώστε να εξασφαλίσεις την θέση εργασίας που επιθυμείς σε Ελλάδα ή Εξωτερικό

Μην χάνεις άλλο χρόνο !

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Κανόνισε ένα δωρεάν ραντεβού τώρα!