fbpx

Συνοδευτική Επιστολή Cover Letter Ελληνικά Παραδείγματα

woman holding a clipboard with resume

Συνοδευτική Επιστολή Cover Letter Ελληνικά Παραδείγματα - Εισαγωγή

Θες να ετοιμάσεις μια συνοδευτική επιστολή (Cover Letter) και ψάχνεις Ελληνικά παραδείγματα για να δεις τι θα γράψεις, ώστε να έχεις μία σωστή και ανταγωνιστική αίτηση; Είσαι στο σωστό άρθρο! Οργανώστε την έκθεσή σας με μια σαφή δομή, αλλά προσοχή, τα παρακάτω συνοδευτική επιστολή cover letter ελληνικά παραδείγματα είναι μόνο πρότυπα. Να θυμάστε να προσαρμόζετε πάντα την επιστολή σας στη συγκεκριμένη θέση και εταιρεία για την οποία υποβάλλετε αίτηση.

Συνοδευτική Επιστολή Cover Letter Ελληνικά Παραδείγματα

Αγαπητέ/ή [Όνομα ή Τίτλος του Υπεύθυνου Προσλήψεων],

Με το παρόν γράμμα εκφράζω τον ενδιαφέρον μου για τη θέση [Ονομασία της Θέσης] που ανακοινώσατε στην αγγελία σας. Με την εμπειρία και τις δεξιότητές μου στον τομέα [Κατηγορία του Τομέα], πιστεύω ότι είμαι ο/η ιδανικός/ή υποψήφιος/α για αυτήν τη θέση.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου στην [Ονομασία της Εταιρείας/Οργανισμού], απέκτησα πολύτιμη εμπειρία στον τομέα [Περιγραφή του Τομέα Εργασίας], εργαζόμενος/η σε διάφορα προγράμματα και έχοντας αναλάβει ευθύνες που ανέδειξαν τις ικανότητές μου στην [Περιγραφή του Τομέα Εργασίας]. Έχω επίσης εμπειρία στην [Περιγραφή άλλων Σχετικών Δραστηριοτήτων ή Προσόντων].

Με εξαιρετικές δεξιότητες στο [Αναφέρετε συγκεκριμένες Δεξιότητες], μπορώ να προσφέρω στην ομάδα σας την εξής αξία: [Αναφέρετε τι μπορείτε να προσφέρετε στη θέση και την εταιρεία].

Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να συμβάλω στην επιτυχία της [Ονομασία της Εταιρείας/Οργανισμού] με την αφοσίωσή μου και τις δεξιότητές μου.

Είμαι πρόθυμος/η να παράσχω περισσότερες πληροφορίες και να συζητήσω την εμπειρία μου στον τομέα αυτόν. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την προσοχή σας στο βιογραφικό μου. Ανυπομονώ να έρθω σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Με εκτίμηση,

[Το Όνομά Σας]

Ζήτα καθοδήγηση από έναν Ειδικό

Πριν υποβάλεις την επιστολή και την αίτησή σου, αναζήτησε καθοδήγηση από το γραφείο σταδιοδρομίας του πανεπιστημίου σου ή από έναν αξιόπιστο επαγγελματία. Ένας ειδικός μπορεί να σου παρέχει πολύτιμη βοήθεια, να ετοιμάσει και να ελέγξει την επιστολή σου για τυχόν σφάλματα και να σου προσφέρει συμβουλές για το πώς να ενισχύσεις τη συνολική υποψηφιότητά σου.

Χρειάζεσαι βοήθεια για να βρεις θέσεις εργασίας ? Δες τι περιλμβάνει η υποστήριξή μας:

Εξασφάλισε μια θέση εργασίας σε κορυφαίες εταιρείες !
Η διαδικασία εύρεσης εργασίας είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και δύσκολη. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται ώστε να εισαχθείς στις κορυφαίες εταιρείες (ελεγκτικές, audit, consulting, finance, strategy, technology, engineering, marketing, psychology, HR κλπ.), στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ!

Η υποστήριξή μας περιλαμβάνει:

1. Συνεχείς συναντήσεις μέσω Zoom και Google Meet, με τον Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

2. Επαγγελματικός Προσανατολισμός και επιλογή των κατάλληλων εταιρειών

3. Δημιουργία Βιογραφικού

4. Συγγραφή Συνοδευτικής Επιστολής / Cover Letter

5. Προετοιμασία για συνέντευξη στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά

6. Υλικό και ασκήσεις προετοιμασίας για τα tests / assessment centers / case studies

7. Πλήρης υποστήριξη για τη συμπλήρωση και την υποβολή των αιτήσεων στις εταιρείες

8. Υποστήριξη μετά την αίτηση μέχρι να γίνεις δεκτός στη θέση εργασίας που επιθυμείς

Εταιρείες που στοχεύουμε:

Οι Υπηρεσίες μας:

GMAT Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GMAT score.

GRE Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GRE score.

Αιτήσεις σε Πανεπιστήμια

Υποστήριξη στην υποβολή των αιτήσεων (CV, Personal Statement κλπ.) για να γίνεις δεκτός σε κορυφαία Μεταπτυχιακά / Διδακτορικά / MBA

Εύρεση Εργασίας

Επαγγελματικός προσανατολισμός και καθοδήγηση (συνεντεύξεις, tests, κλπ.) ώστε να εξασφαλίσεις την θέση εργασίας που επιθυμείς σε Ελλάδα ή Εξωτερικό

Μην χάνεις άλλο χρόνο !

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Κανόνισε ένα δωρεάν ραντεβού τώρα!