fbpx

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ PROFICIENCY – Όλη η λίστα

library, books, bookshelves-1147815.jpg

Μαθήματα Αγγλικών

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για όλα τα επίπεδα (Lower, Advanced, Proficiency) από €8 το μάθημα

IELTS Προετοιμασία

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για να πετύχεις ένα κορυφαίο IELTS score, από €10 το μάθημα

unnamed

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ PROFICIENCY- Εισαγωγή

Η αγγλική γλώσσα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παγκοσμίως γλωσσικούς φορείς επικοινωνίας. Είναι γλώσσα διεθνούς επικοινωνίας σε όλους τους τομείς της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας, και της κοινωνίας γενικότερα. Για αυτό το λόγο, τα πτυχία Proficiency αποτελούν έναν σημαντικό δείκτη γνώσης και επάρκειας στην αγγλική γλώσσα. Αναρωτιέσαι ποια είναι τα αναγνωρισμενα πτυχια profciency στα Αγγλικά; Είσαι στο σωστό άρθρο! Τα αναγνωρισμένα πτυχία proficiency Αγγλικών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απόδειξη της γνώσης της αγγλικής γλώσσας για διάφορους σκοπούς, όπως για την εισαγωγή σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, για την εγγραφή σε αγγλόφωνα πανεπιστήμια ή για την απόκτηση επαγγελματικής πιστοποίησης. 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ PROFICIENCY:  Αναλυτικός Οδηγός

Πτυχία Proficiency που αναγνωρίζονται

Τα παρακάνω πτυχία Proficiency δείχνουν όχι μόνο τη γνώση της αγγλικής γλώσσας σε υψηλό επίπεδο, αλλά και την ικανότητα πρακτικής εφαρμογής σε διάφορα πεδία επαγγελματικής και ακαδημαϊκής ζωής. Είναι, συνεπώς, ένα αναγνωρισμένο εργαλείο για την προώθηση της καριέρας και της εκπαίδευσης σε διεθνές επίπεδο. Αποτελούν επίσης έναν εκπαιδευτικό στόχο για πολλούς φοιτητές που επιθυμούν να βελτιώσουν τη γλωσσική τους επάρκεια και να επιτύχουν ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς στόχους στο εξωτερικό.

ECPE – Michigan Language Assessment: Πιστοποιητικό Άριστης Γνώσης Αγγλικών

Το ECPE (Examination for the Certificate of Proficiency in English) είναι ένα πτυχίο αγγλικών υψηλού επιπέδου που αναπτύχθηκε από το Michigan Language Assessment, ένα κοινοπρακτικό εγχείρημα του Πανεπιστημίου του Michigan και του Cambridge Assessment English. Θεωρείται ως το κορυφαίο πτυχίο του Michigan Language Assessment και πιστοποιεί την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε την αγγλική γλώσσα σε πολύ υψηλό επίπεδο (C2 στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες – CEFR).

Τι μπορείτε να κάνετε με το ECPE;

  • Ακαδημαϊκοί Σκοποί: Το ECPE αναγνωρίζεται από πολλά πανεπιστήμια παγκοσμίως ως απόδειξη της ικανότητάς σας να σπουδάσετε σε αγγλικόφωνο περιβάλλον.
  • Επαγγελματικές Ευκαιρίες: Το ECPE μπορεί να σας δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, αποδεικνύοντας στους εργοδότες την υψηλή σας επάρκεια στην αγγλική γλώσσα.
  • Προσωπική Ικανοποίηση: Η απόκτηση του ECPE αποτελεί σημαντικό επίτευγμα και δείχνει την αφοσίωσή σας στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

CPE – Cambridge English: Certificate of Proficiency in English (CPE)

Το CPE, γνωστό και ως Cambridge English: Certificate of Proficiency in English, είναι το κορυφαίο πτυχίο αγγλικών που προσφέρει το Cambridge Assessment English. Θεωρείται ως η πιο απαιτητική εξέταση του Cambridge και πιστοποιεί ότι κατέχετε την αγγλική γλώσσα σε εξαιρετικό επίπεδο (C2 στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες – CEFR).

ΝΟCN (PALSO)

Το NOCN (National Open College Network) είναι ένα Βρετανικό σώμα που προσφέρει πιστοποιήσεις αγγλικών, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Σχολών Ξένων Γλωσσών (PALSO) στην Ελλάδα. Τα πτυχία NOCN απευθύνονται σε ενήλικες των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι τα αγγλικά.

Επίλογος

Συνοψίζοντας, η επιλογή του κατάλληλου πτυχίου Proficiency εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αξιολογώντας προσεκτικά τα κριτήρια και λαμβάνοντας υπόψη τα ενδιαφέροντά σας, μπορείτε να επιλέξετε το πτυχίο που ταιριάζει στις ανάγκες και τους στόχους σας.

Καλή επιτυχία στην επιλογή σας!

Περιεχόμενα πακέτων προετοιμασίας Αγγλικών

Το Success Story, σε συνεργασία με το British Council, έχει έχει αναπτύξει μια ευέλικτη και ταχύρυθμη διαδικασία προετοιμασίας, με online μαθήματα Αγγλικών (ομαδικά ή ιδιαίτερα), ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται ανάλογα με τις ατομικές σου ανάγκες. Οι πιστοποιήσεις είναι από το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται 100% εξ αποστάσεως μέσω μιας πρωτοποριακής ψηφιακής πλατφόρμας. Το υλικό προετοιμασίας έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από τους καθηγητές του British Council και περιλαμβάνει αυθεντικά Tests Simulators (mock tests) και official ερωτήσεις IELTS, οι οποίες ενημερώνονται βάσει των τελευταίων εξελίξεων. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι περιλαμβάνει το πακέτο Προετοιμασίας για όλα τα επίπεδα πτυχίων (από Α2 έως C2):
  • Ομαδικά ή ιδιαίτερα μαθήματα
  • Πιστοποιήση από το Πανεπιστήμιο του Cambridge (αναγνωρισμένo από ΑΣΕΠ)
  • Μαθήματα για όλα τα επίπεδα (Lower, Advanced, Proficiency)
  • 100% Online (εξ αποστάσεως) 
  • Εξειδικευμένοι καθηγητές
  • Πλήρες Υλικό / Βιβλία 
  • Πάνω από 10.000 ασκήσεις για εξάσκηση
  • Αυθεντικά Tests Simulators (Mock Tests)
  • Συμβουλές στρατηγικής και τεχνικές επιτυχίας για την ημέρα της εξέτασης

Όλο το χρόνο. Κάλεσέ μας για περισσότερες πληροφορίες ώστε να ξεκινήσεις την online εγγραφή σου!

Τα μαθήματα είναι ταχύρρυθμα και κρατάνε από 4 έως 6 εβδομάδες, ανάλογα με το προσωπικό σου πλάνο μελέτης.

Το κόστος του κάθε μαθήματος ξεκινάει από €10. 

Οι Υπηρεσίες μας:

GMAT Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GMAT score.

GRE Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GRE score.

Αιτήσεις σε Πανεπιστήμια

Υποστήριξη στην υποβολή των αιτήσεων (CV, Personal Statement κλπ.) για να γίνεις δεκτός σε κορυφαία Μεταπτυχιακά / Διδακτορικά / MBA

Εύρεση Εργασίας

Επαγγελματικός προσανατολισμός και καθοδήγηση (συνεντεύξεις, tests, κλπ.) ώστε να εξασφαλίσεις την θέση εργασίας που επιθυμείς σε Ελλάδα ή Εξωτερικό

IELTS Προετοιμασία

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για να πετύχεις ένα κορυφαίο IELTS score, από €10 το μάθημα

Μαθήματα Αγγλικών

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για όλα τα επίπεδα (Lower, Advanced, Proficiency) από €8 το μάθημα

Μην χάνεις άλλο χρόνο !

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Κανόνισε ένα δωρεάν ραντεβού τώρα!