fbpx

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ONLINE

Μαθήματα Αγγλικών

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για όλα τα επίπεδα (Lower, Advanced, Proficiency) από €8 το μάθημα

IELTS Προετοιμασία

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για να πετύχεις ένα κορυφαίο IELTS score, από €10 το μάθημα

unnamed

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ONLINE - Εισαγωγή

Τα ταχυρυθμα μαθηματα Αγγλικων για ενηλικες online είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στην Αγγλική γλώσσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτά τα μαθήματα προσφέρονται από μεγάλες πλατφόρμες εκπαίδευσης και έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους υποψήφιους να επιτύχουν τους στόχους για Lower, Advanced ή Proficiency σε διάστημα 3 έως 12 μήνες. Το Success Story βοηθά τους ενήλικες μαθητές με τα online μαθήματα Αγγλικών, από το πανεπιστήμιο του Cambridge, (αναγνωρισμένo από ΑΣΕΠ), ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις τους! Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε όσα χρειάζεται να ξέρεις για να προετοιμαστείς κατάλληλα. Ας ξεκινήσουμε!

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ONLINE:  Αναλυτικός Οδηγός

Ψυχομετρικα τεστ παραδειγματα

Πλεονεκτήματα των Ταχύρρυθμων Μαθημάτων Αγγλικών Online

  • Ευελιξία: Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, προσαρμόζοντας το πρόγραμμά σας στις δικές σας ανάγκες.
  • Προσιτή τιμή: Τα online μαθήματα είναι συχνά πιο οικονομικά από τα μαθήματα σε φροντιστήρια.
  • Αποτελεσματικότητα: Τα ταχύρρυθμα μαθήματα εστιάζουν σε συγκεκριμένες δεξιότητες και σας βοηθούν να μάθετε αγγλικά γρήγορα.
  • Προσωποποιημένη μάθηση: Πολλές online πλατφόρμες προσφέρουν εξατομικευμένη μαθησιακή εμπειρία, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και το στυλ μάθησής σας.
  • Διαδραστικότητα: Τα online μαθήματα μπορούν να είναι διαδραστικά και συναρπαστικά, με παιχνίδια, ασκήσεις και δραστηριότητες.

Η διαδραστική φύση των μαθημάτων επιτρέπει στους ενήλικες να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να βελτιώσουν την προφορική, γραπτή και ακουστική τους επικοινωνία στα αγγλικά. Από την εκμάθηση γενικών εκφράσεων έως την προετοιμασία για εξετάσεις όπως το IELTS ή το TOEFL, οι ενήλικες έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία πόρων και υλικών που τους βοηθούν να επιτύχουν τους στόχους τους.

Πώς να Επιλέξετε Ταχύρρυθμα Μαθήματα Αγγλικών Online

  • Καθορίστε τους στόχους σας: Τι θέλετε να πετύχετε με την εκμάθηση αγγλικών;
  • Εξετάστε το επίπεδό σας: Σε ποιο επίπεδο αγγλικών βρίσκεστε;
  • Επιλέξτε μια αξιόπιστη πλατφόρμα: Διαβάστε κριτικές και αξιολογήσεις πριν εγγραφείτε σε μια πλατφόρμα.
  • Δοκιμάστε δωρεάν μαθήματα: Πολλές πλατφόρμες προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα, για να δείτε αν σας ταιριάζουν.
  • Εξετάστε τα χαρακτηριστικά: Βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα προσφέρει τα χαρακτηριστικά που σας ενδιαφέρουν, όπως διαδραστικά μαθήματα, εξατομικευμένη υποστήριξη και πιστοποιητικά.

μαρκετινγκ

Επίλογος

Τα ταχύρυθμα μαθήματα αγγλικών για ενήλικες online ανοίγουν νέες δυνατότητες για την ανάπτυξη προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων, επιτρέποντας στους ενδιαφερόμενους να επενδύσουν στο μέλλον τους με έναν προσβάσιμο και αποτελεσματικό τρόπο. Τα ταχύρρυθμα μαθήματα αγγλικών online αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για ενήλικες που θέλουν να μάθουν αγγλικά γρήγορα και αποτελεσματικά. Με την ευελιξία, την προσιτή τιμή και την αποτελεσματικότητά τους, τα online μαθήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους γλωσσικούς σας στόχους.

 

Περιεχόμενα πακέτων προετοιμασίας Αγγλικών

Το Success Story, σε συνεργασία με το British Council, έχει έχει αναπτύξει μια ευέλικτη και ταχύρυθμη διαδικασία προετοιμασίας, με online μαθήματα Αγγλικών (ομαδικά ή ιδιαίτερα), ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται ανάλογα με τις ατομικές σου ανάγκες. Οι πιστοποιήσεις είναι από το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται 100% εξ αποστάσεως μέσω μιας πρωτοποριακής ψηφιακής πλατφόρμας. Το υλικό προετοιμασίας έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από τους καθηγητές του British Council και περιλαμβάνει αυθεντικά Tests Simulators (mock tests) και official ερωτήσεις IELTS, οι οποίες ενημερώνονται βάσει των τελευταίων εξελίξεων. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι περιλαμβάνει το πακέτο Προετοιμασίας για όλα τα επίπεδα πτυχίων (από Α2 έως C2):
  • Ομαδικά ή ιδιαίτερα μαθήματα
  • Πιστοποιήση από το Πανεπιστήμιο του Cambridge (αναγνωρισμένo από ΑΣΕΠ)
  • Μαθήματα για όλα τα επίπεδα (Lower, Advanced, Proficiency)
  • 100% Online (εξ αποστάσεως) 
  • Εξειδικευμένοι καθηγητές
  • Πλήρες Υλικό / Βιβλία 
  • Πάνω από 10.000 ασκήσεις για εξάσκηση
  • Αυθεντικά Tests Simulators (Mock Tests)
  • Συμβουλές στρατηγικής και τεχνικές επιτυχίας για την ημέρα της εξέτασης

Όλο το χρόνο. Κάλεσέ μας για περισσότερες πληροφορίες ώστε να ξεκινήσεις την online εγγραφή σου!

Τα μαθήματα είναι ταχύρρυθμα και κρατάνε από 4 έως 6 εβδομάδες, ανάλογα με το προσωπικό σου πλάνο μελέτης.

Το κόστος του κάθε μαθήματος ξεκινάει από €10. 

Οι Υπηρεσίες μας:

GMAT Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GMAT score.

GRE Προετοιμασία

Ιδιαίτερα μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως) μέσω Zoom & Google Meet για να πετύχεις ένα κορυφαίο GRE score.

Αιτήσεις σε Πανεπιστήμια

Υποστήριξη στην υποβολή των αιτήσεων (CV, Personal Statement κλπ.) για να γίνεις δεκτός σε κορυφαία Μεταπτυχιακά / Διδακτορικά / MBA

Εύρεση Εργασίας

Επαγγελματικός προσανατολισμός και καθοδήγηση (συνεντεύξεις, tests, κλπ.) ώστε να εξασφαλίσεις την θέση εργασίας που επιθυμείς σε Ελλάδα ή Εξωτερικό

IELTS Προετοιμασία

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για να πετύχεις ένα κορυφαίο IELTS score, από €10 το μάθημα

Μαθήματα Αγγλικών

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά Μαθήματα, 100% online (εξ αποστάσεως), για όλα τα επίπεδα (Lower, Advanced, Proficiency) από €8 το μάθημα

Μην χάνεις άλλο χρόνο !

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Κανόνισε ένα δωρεάν ραντεβού τώρα!